склади по одному реченню з приставками (по, за, у, на)

склади по одному реченню з приставками (по, за, у, на) Вася подумав про дівчинку. Він запив шоколадку. На сусідній вулиці сталося вбивство. Петя налив сік в склянку. Іде старий рік .. Дітки вирішили пограти в сніжки. Хлопці загралися на ковзанці. Ми знаходилися на проекті.

Read More

мм 8класс ну як під номерами написати як доглядати за квітами в голову не лезеет (Що делааать

мм 8класс ну як під номерами написати як доглядати за квітами в голову не лезеет (Що делааать 1) підібрати підходящий грунт 2) взяти великий горщик для квітів 3) пересадити аккуратноплохой квітка у великий горщик з грунтом. 4) полити 5) розпушити грунт (землю)6) поприскать спреєм "проти комах" для рослин (про всяк випадок раптом мошки поїдять) 7) поливати рослини так само як в цих номерах, тільки 1-3 рази в тиждень. 1. підібрати підходящий грунт 2. горщик за розміром 3. дізнатися, що потрібно…

Read More

«Скільки дівчаток у вашому класі» — запитав Яша у Галі Галя, подумавши трохи, відповіла: «Якщо відняти від найбільшого двозначного числа число,

"Скільки дівчаток у вашому класі" - запитав Яша у Галі Галя, подумавши трохи, відповіла: "Якщо відняти від найбільшого двозначного числа число, 99-88 + 10 = 21 Відповідь: 21 дівчинка Елементарно ж: 99-88 + 10 = 21: D

Read More

Вирішити задачу рівнянням: Для компоту взяли 5 частин сухих яблук, 3 частини сухих груш і 2 частини чорносливу Відомо, що яблук взяли на 150г більше,

Вирішити задачу рівнянням: Для компоту взяли 5 частин сухих яблук, 3 частини сухих груш і 2 частини чорносливу Відомо, що яблук взяли на 150г більше, 1) 150/2 = 75 2) 150 + 75 = 225 (ф) відповіддю буде 225 фруктів взяли для кіптяви. Сподіваюся що я вирішила вірно, тому що я дуже довго вирішував Нехай x одна частина, тоді: 5x-150 = 2x 5x-2x = 150 3x = 150 x = 150/3 = 50 5 * 50 = 250г яблук 2…

Read More

Вентилятор обертаючись зі швидкістю, що відповідає частоті 900 об в хв після вимкнення вентилятор обертаючись равнозамедленно зробив 75 обертів скільки

Вентилятор обертаючись зі швидкістю, що відповідає частоті 900 об в хв після вимкнення вентилятор обертаючись равнозамедленно зробив 75 обертів скільки Кутова швидкість: w0 = 2Пn. Повний кут, пройдений до зупинки: ф = 2ПN. 0 = w0 - at ф = w0 * t - a * tквад / 2 ф = w0 квад / 2a = 2ПN а = w0 квад / (4ПN) t = w0 / a = 4ПN / w0 = 2N / n = 1/6 хв =10…

Read More

Фарамантом наказав доставити до палацу кошика з фруктами та солодощами Маса кожної корзини з фруктами 15кг, а кожної корзини з ласощами 20кг Доставили

Фарамантом наказав доставити до палацу кошика з фруктами та солодощами Маса кожної корзини з фруктами 15кг, а кожної корзини з ласощами 20кг Доставили Якщо 2 з фруктами і 1 з солодощами, то 15 х2 + 20 = 50 кг Якщо 2 з солодощами та 1 з фруктами, то 20 х2 + 15 = 55 кг Якщо 3 з фруктами, то 15х3 = 45 кг Якщо 3 з солодощами, то 20х3 = 60 кг 1) Якщо кошиків з фруктами було 2,…

Read More

В одному рулоні 18 м тканини, в іншому 12 м На пошиття комплект постільної білизни витрачається 6 м тканини Скільки комплектів постільної білизни вийде з

В одному рулоні 18 м тканини, в іншому 12 м На пошиття комплект постільної білизни витрачається 6 м тканини Скільки комплектів постільної білизни вийде з 18 + 12 = 30 м тканини за все 30: 6 = 5 комплектів з усієї тканини Перший рулон-18 м Другий рулон-12м Всього-? На пошиття витрачається-6 м 1) 18 + 12 = 30 (м)-всього. 2) 30: 6 = 5 (комплектів) -можна виготовити з тканини. Відповідь: 5 комплектів.

Read More