У магазині було 180 кг сметани в 6 однакових бідонах Продали 90 кг сметани Скільки бідонів із сметаною

  • 1) 180/6 = 30 кг - сметани в одному бідоні

    2) 90/30 = 3 бідона сметани продали

    3) 6-3 = 3 бідона залишилося