Столяр і його помічник повинні сделать217 рам Столяр в день робить 18 рам, а його помічник-13 Скільки рам їм залишиться зробити після двох днів роботи чотирьох

  • За день столяр м помічником роблять18 + 13 = 31раму

    31рама * на2дня =62рами за 2 дні

    Після 2 днів роботи:217рам -62виготовлені за 2 дні рами =155рам залишилося зробити.

    Після 4 днів роботи:

    Якщо за 2 дні вони роблять 62 рами (столяр і помічник разом), то за 4 дні =62 * 2 = 124

    Скільки їм залишилося зробити?217-124 = 93

    За 7 днів столяр і помічник роблять(18 + 13) * 7 = 217рам.

    Їм останеться зробити нуль рам